ЗОШТО ДА СТАНЕТЕ ЧЛЕН?

ЗА ДА ЗАШТЕДИТЕ

Можете да заштедите до 35% на оригинални резервни делови и на сервисните услуги.

Табела со попусти

ПОРАДИ БЕНЕФИЦИИТЕ

Како член/ка на ексклузивниот клуб MyCITROËN во текот на годината ќе добиете попусти, промоции и многу повеќе!

Актуелни производи на промоција

ЗА ВАШЕТО ВОЗИЛО ДА БИДЕ ВО БЕСПРЕКОРНА СОСТОЈБА

За Вашето возило да биде секогаш во беспрекорна состојба одржувајте го во овластената сервисна мрежа
на CITROËN. Попустите се пресметуваат на сите оригинални резервни делови и сервисни услуги.

ЗА ДА ДОЗНАЕТЕ ПРВИ

Членовите на клубот MyCITROËN редовно се информирани за сите новости од марката CITROËN.

4. ЗА ДА ДОЗНАЕТЕ ПРВИ
Навистина вреди. Како да се зачлените?

Едноставно. Само пополнете го формуларот подолу, а за сите поволности и бенефиции ќе се погрижиме ние.

* Задолжителни полиња